Lauantaina matkasimme Unton ja Vapsu the pemupojan kanssa aikasin aamulla ekaksi kohti Jokirantaa ja Jossu-kasvistätin osoitetta, jossa hyppäsimme Jossun ja karvaisten matkaseuralaisten Kattin ja Luvan autoon ja matka kohti Kajaania ja KV-näyttelyä alkoi. Molemmat corgirodut arvosteli Anneli Sutela.

Erittäin mukavaa oli nähdä tuomari, jolla käytössä muunkin väriset nauhat kuin ne hellyttävät vaaleanpunaiset. Cardeja oli ilmoitettu 26, mutta 23 oli paikalla. Cardeissa jaettiin vaaleanpunaisen nauhan lisäksi punaista, sinistä ja keltaista. Unto oli neljästä valiouroksesta hienosti toinen, koiran tunnistavalla arvostelulla.

"Erittäin hyvän tyyppinen. Hyvä pää, ilme, korvat ja purenta. Riittävä kaula. Pehmeä ylälinja. Lapa olkavarsi kulma saisi olla parempi. Riittävä kulm. takana, joskin hieman korkea kinner. Pidempi rintalasta antaisi tukea rintakehälle. Kaunis pembrokemainen etuosa. Laineikas karva, joka ei tänään parhaassa kunnossa. Liikkuu ok. Voisi olla kauttaaltaa urosmaisempi." VAL EH2

Pemulippua meidän seurueessa piti korkealla hyvän ystäväni Pikkupuron Fabio aka Vapsu, joka komeili avouroksissa.

Tällä hienolla arvostelulla:
"Erinomainen tyyppi. Sopiva koko. Pään mittasuhteet ok. Hieman turhan vahvat huulet. Hyvä kaula, hyvä ylälinja. Kaunis eturinta. Hieman pysty lapa. Riittävästi kulmautunut takaa. Riittävä runko. Hyvä karva. Liikkuu hyvällä askeleella."
irtosi PU2 -sija kera VARA-SERTin ja VARA-CACIBin. WOW! Cool

Pemuja oli ilmoitettu 13, joista vain kolme sai ERI-nauhan. Sitä suuremmalla syyllä saa olla ylpeä tuosta. Joten ONNEA vielä Jaana ja lapset! Nauru

Kaikkein suurimman yllätyksen ja JÄTTIpotin meille järkkäsi Unton kasvattajan oma koira Katti, B-W Catwalk ollen PN1 ROP ROP-juniori BIS4-juniori RYP2! HUISIA! Tämä nuori vain vähän reilun 9kk:n ikäinen ryhdikäs ja näyttävä junnunarttu. ONNEA miljuunasti Jossu ja Jenni!!!