Johan piti taas eilen illalla kiirettä, suttaamista parin pisteen kautta paikkaan C. Kiireestä huolimatta ehdittiin treeniäkkin litilätiä melkoisessa ves´sateessa. Rinjan kans lähdettiin matkaan, napattiin matkalla Onni kyytille ja suunnistettiin Raaheen.

Onni pääsi piiitkästä piiitkästä aikaa radalle, ja voe elämä sitä volinaa kentälle kävellessä ja kentän laidalla! Otettiin 19-20 esteen hyppärirataa. Rata OLI vaikea, tai sen radan ulkoa muistaminen oli vaikeaa! Mutta ei se mitään, sitten sovellettiin omia, ja olihan meillä kaikilla niin mukavaa... :D Onni oli siis hyvä, kunpa kartturikin ois ollut. ;D Eipä silti, mukavat fiilikset siis jäi. Ja ai että mä rrRakastan tuon koiran lähtöodotuksia, ja ensimmäiselle esteelle ampumista - luotto on kuin kallioon tuon koiran paikalla pysymiseen ja lähtöluvan odottamiseen, Onni ei petä! Ja enkä kehu ja retostele syyttä! ;) Niin ja pitihän se Onninkin kans kokeilla kujapujoa. :)

Rinjakin pääsi kentälle. Tsissus että sitä vauhtia ON! :D Tämänkin Salaman kanssa otettiin kokonainen rata, tosin soveltaen hieman omia esteiden etenemisjärjestyksen suhteen... Mutta kun Minnan opeissa opeteltiin, että kun pentu lähtee menemään, sille väärällekin, esteelle niin sitä ei kielletä siitä, vaan kaikki on hyvää ja hienoa - niin oli eilen Rinjallakin. B-) Toisella kierroksella otettiin sitten 3-4 esteen sarjoja, ja siinä radan oikeassa estejärjestyksessä, tai ainakin melkein - yritys oli kova. Lopuksi otettiin vielä pujottelujuttuja.

Erittäin kosteasta säästä huolimatta meillä oli mukavaa, ja kivasti oli Isomettäläisiä paikalla. :)