Viime kirjoittelusta on vierähtänyt jo tovi, ja selkäkin on saatu paranneltua jne. Mutta koiraharrastusrintamallapa ei sitten ollakaan tehty juuri mitään viime päivityksien. Mitä nyt Unton kanssa on treenitty iltaisin ruokakupilla perusasentoa, oikean paikan omatoimista korjailua (jos niikseen on tullut) ja nimenomaan siihen oikeaan paikkaan tulemista/hakeutumista eri kulmista. Voi että olikin sitten vaikeaa nää ensimmäiset kerrat, kun se ruokakuppi jäi suoraan sinne selän taakse. Ei meinnannut sitten ollenkaan taipua tää pieni corgipoika siinä sivulla. :D Muuta me ei sitten ollakkaan reenailtu. Joten taitaapa meillä olla tämän vuoden tokoilut kokeiden osalta tässä. Ensi vuonna uudella innolla kohti seuraavia kokeita. Sen sijaan on tullut lueskeltua Pärssisen Pipan Tottelevaisuuskoulutuksen perusteet -kirjasta mitä nyt on hetkiä lukemiselle liiennyt, ja into lajia kohtaan kasvaa kasvamistaan.

Rinja on erikoistunut tällä hetkellä käsivoideputeloihin. On saanu Avon ja Dermosil voideputkilot toisinaan ankaraakin kohtelua. Viimeksi sentään ehdin hätiin, ja säästyi tuubi pahimmilta rei´iltä. Mitäs muuta tää pieni ISOlla egolla varustettu cardinappula on touhunnut? Rinja on kyläillyt Onnin luona. Ollut aivan oudon rauhallista ja outoa ilman tuota mustaa sählääjää, että kyllä sitä vähän reilussa vuodessa näköjään ehtii jo kaikkeen tottua. ;D Kun hain Rinjan takaisin, niin mietittiin ”projektia Onni”... Se mitä se tulisi pitämään sisällään paljastetaan myöhemmin, jos ”projektistamme” mitään tulee. :)

Jyväskylän näyttelyn viimeinen mahdollinen ilmokin umpeutui eilen, ja hurahti ohi, eli täältä osoitteesta ei oo sitten yhtään tessua tulossa tänä vuonna Jyskälään. Viime viikolla tuossa vielä mietin ja harkitsin Rinjan ilmoamista sinne. Rinja pudottanut karvansa tuossa joku tovi sitten ihan perusteellisesti, ja näyttääpä tuo karvan takaisin saanti olevan varsin kitukasvuista. Eipä tuo ois turkissaankaan tuolloin ollut, hyvä jos Messariin sais turkkia. Liekkö sitten vasta Kajaanissa ois parhaimmillaan turkkinsa puolesta, tiiä häntä.

Mitäs tässä "lomaillessa" muuta, kuin miettiessä ja ideoidessa joululahjoja ja nettishoppailua. :) Koirien lahjaideat tuppaa olemaan vähän tyyriimmän puoleisia, että saas nyt kattoo et mitä niistä toteuttaa, ja mitkä niistä loppupeleissä löytää tiensä pukinkonttiin...