Edelleenkään koirien kanssa ei olla pahemmin touhuttu mitään, siis niinkuin tavoitteellisesti treenirintamalla. Mitä nyt kotosalla Unton kanssa muisteltu toko-oppeja, etteivät nyt ihan pääse painumaan unholaan ;) Rinja on harjoitellut/muistellut/opetellut miten näyttelyvermeissä kuljetaan ja esiinnytään. Varokaa, kohta areenoille astuu sellainen geelari, joka seisoo asennossa kuin suolapatsas! :D On kuulkaas sellainen saavutus tuo, että huh huh. Kaikki jotka tuon adhd-elukan tuntevat, ja ovat sen nähneet tietää mistä puhun! Pöytätreeni pitäisi vielä ottaa tuohon mukaan, mutta kyllähän tässä kerkiää ennen seuraavia koitoksia. :)

Näyttelykouhotuksen lisäksi Rinja on kolunnut ja dyykannut tuttuun tapaansa kaappeja. Roskakaappi on ehdoton Ykkönen. On tää hommaa, kun koiran tähen saa sitoa kaapinovia kiinni kuin pikkulasten kans ainakin. Nykyään sentään lusikka- ja astialaatikot saavat olla rauhassa! Imurinsuulakkeen on kans retosoinut uuteen uskoon, onneks ei pahasti. Vähän siitä kulmasta maistellut, että on suulakkeen toisen siiven (on kolmion mallinen suulake) päätyharjakset irti, hyvin toimii silti. Tuonkin se oli askarrelut, kun imuri lepäsi hetken aikaa lattialla jouten sen ulottuvilla. Todella Touhukas Tyyppi on.

Tänään kävin pikavisiitin Onnia moikkaamassa. Jannulla tuntu olevan karvanlähtö käsillä. Oikein hianon näköiset oli koiran kyljet ja reidet. Pesusuosituksen sai. :D

Viime viikolla kävin Taitotassussa ruokaostoksilla, ja sieltä mukaan lähti Nutriencen ruokasäkki. Itselle aivan uusi ruokamerkkituttavuus, saa nähä miten safka pelittää.

Tässä kait nää kiireellisimmät, eli ei erityistä ja uutta koirien elämässä ;)