Vajaa viikko sitten Frans Stades tarkkasi mustan saippuapalan silmät terveiksi. :) Samalla reissulla saatiin virallinen polvilausunto: 0/0 :)

Olihan reissu, voe taivas. Koira on liukas kuin saippuapala. Koira kipaisi kolmella eri silmätarkkipöydällä, kun silmiä tutki em. ECVO diplomaatti, professori (F.S.) sekä muutama aspirantti (eli silmätarkastuseläinlääkäriopiskelija). Hui hirvistys, kun olikin pelottavaa ja jännää ihan ensimmäinen kontakti silmälääkäriin pimeässä huoneessa. Kolmannella pöydällä koira jo jopa rentoutui mukavasti, ja ei se ehkä ihan niin pelottavaa hommaa ollutkaan. Seuraava tarkki (joskus parin vuoden päästä) sen sitten näyttää, onko vai ei. Mutta seuraavaa näyttelyä nyt edeltää ainakin reilusti pöytätreeniä! :)

Ens viikolla uudestaan, tosin toisen koiran kanssa.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Rinja 17kk. ja risat

Pistetään nyt vähän tuoreempaa kuvaa kaunokaisesta, vaikkei kuva nyt hääppöinen ole, eikä koira pääse oikeuksiinsa. Kuvausilma ei ollut paras mahdollinen. Vielä kun kuvaajakaan ei ole tottunut matalia koiria kuvaamaan, kun ei polvista taivu niin ei taivu, joten kuvan laatu ei päätä huimaa - mutta menkööt. ;D