On taas vähän vierähtänyt aikaa päivityksistä. Uusiin päivityksiin sisältyy höpinää ja löpinää, vähän turhan päiväistäkin ja ihan asiaakin, joka ei nyt mitenkään riemunkiljahduksia säestä. Mutta josko me nyt kuitenkin oltaisiin vähän taas ajan tasalla täällä. :)

Perjantaina kuitenkin napsahti ne veronpalautukset tilille, ja mitä sitä koiraharrastaja sitten tekeekään. Menee esimerkiksi lähimpään eläintarvikeliikkeeseen ja ostaa vaikka koiranruokaa. Näin meillä päin tehtiin, ja vähän sitten piipahdettiin toisaallakin... Loppupeleissä autosta löytyi ”muutama” säkki koiranruokaa, kissanhiekkaa, muuan tavaratalon muovikassi, sisustustavaratalon ostoskassia normaalia ja vähän isompaa jättiä jne. Joka tapauksessa farkkumallin auto oli takapenkkiä myöten aikaste täynnä, ja onpahan ne muutamat (tärkeät) joululahjatkin nyt hankittuna. :) Niin, me siis lähdettiin käymään vain koiraruokakaupassa. ;) Ja illalla sai taas kuulla kuinka ”te naiset ootte just tuommosia” ;D Siinäpä se perjantaipäivä menikin, shoppaillessa ympäri kaupunkia. Seuraavaksi sitä Ikean reissua odotellessa...

Kajaanin Tammikarkelot jää nyt tällä erää meiltä väliin. Ehkä viimeiseen asti sitä tuli mietittyä ja harkittua, mutta sitten kun viimeisen ilmopäivän ilta koitti, tuli ihan muuta ajateltavaa ja tekemistä ja sille ei enää loppuviimein ajatustakaan annettu. Se siitä siis. Muutamia suunnitelmia alkuvuodelle kuitenkin jo on.

Löpinöistä sikseen ja niihin päivityksiin... Olkaatten hyvät!