Se oli niinku Messari-vkl, mutta meistä ei siellä ollut kukaan. Ei etes tessuista ykskään lähtenyt reissuun. Kassotaan sitten vuoden päästä uudelleen. Onhan tuota touhua tällekin vkl riittänyt messarin skippaamisesta huolimatta.

Ekana kerrottakoon, että Rinja juoksee... Voi autuus ja rentous, on kyllä kaukana taas tästä hetkestä, ja niitä tärppipäiviä vielä odotellessa. On näissä "jaksoissa" hyvätkin puolensa. Palaa kummasti välillä aina tähän tosihetkeen, että miksi ei vähään aikaan lisää koiria tähän talouteen. Koirakuume (ei niinkään se pentukuume;), sen verran hyvässä muistissa on Rinjan tuhotyöt!) iskee toisinaan aika rajunakin. Ei ehkä kuitenkaan vielä vähään aikaan ole koiranpaikkaa auki. Mutta rotu ja sukupuolikin on jo kyllä päätettynä. :)

Perjantai meni aika pitkälle kotosalla touhutessa, järjestys vaihtui huoneissa, ja vielähän nuo kaapit kaipais siivousta rankalla kädellä, mutta kun sitä ennemmin on viihtynyt senkin ajan tuolla kaupungilla kuin kaappien kimpussa. Lauantai meni shoppailujen, ja juhlahumujen merkeissä. Voehan Singstar... Kävi käsky laulaa rallatteleenkin. :D Vieraita on viikonloppuun mahtunut, kuin myös pakkasiakin. Tälle päivää ihan kivat lukemat mittarit heitti. Narisen heti, ja sanon että vähempikin riittäis. Muutenkaan iho tykkää näistä talviajoista, kädetkin kun kuivaa jo pelkästä käsintiskauksestakin. Eli eipä ole ulos asiaa etes hetkeksi, jos palais niin sanoisin että etes tupakan mittaiselle ajalle ilman hanskoja.

Sitä jotain valkoistakin on maahan jo vähän saatu. Sitä nyt vois vähän enempikin tulla.
Sukulaistessut, tai lähinnä niiden ihmisjengi toivonut Zorppasesta uusia kuvia. Kuvia tulee jahka päivänvalolla ennättää kameraa vilautella. Toivottavasti jo lähipäivinä, seuratkaa sähköpostejanne. :)