Niin se Pääsiäinenkin jo oli ja meni – mihin kummaan se neljän päivän miniloma katosi, hurahti kyllä hetkessä – JA kevät on virallisesti tullut, sillä Pääsiäisen aikaan korkkasimme jälleen tokon treenikentän. :) Mukana oli tietenkin U-mies, sekä ohimennen kävimme nappaamassa myös Zorpasen kyytille.

Kyllä huomasi, että talvitauolla on oltu, eikä juurikaan mitään suurempia olla tehty. Pienen muistuttelun jälkeen kuitenkin Unto toimi ihan kiitettävästi, sekä pientä ”vääntöä” käytiin asiasta voiko sitä sen persiinsä siihen märkään kenttään laittaa.

Mukaan päässyt Zolakin pääsi tietenkin kans kentälle. Hyvin oli sekin kuulolla. Sen seuraamiset on parantunu melkoisesti viime kesästä/syksystä. Paikallaolossa on korjaamisen varaa. Luokse se koira kyllä tulee. :D Zolahan ei nyt ”silmävammaisena” mitään treeni kisamielessä, että ihan koiran iloksi tokottelemme silloin tällöin.

Rinja kävi torstaina 1.4. lonkka- ja kyynärkuvissa, nyt odottelemma Kennelliitosta niitä virallisia tuloksia. Luusto oli varsin hyvän näköistä, mistään nivelrikoista ei ollut tietoakaan, ja tämä ei ole aprillia ;) Puntari antoi lukemaksi tasan 12kg, että sutjakka tyttö. Sen lisäksi, että Rinja kävi ottamassa iltapäiväkännit Akuutissa, niin se sai mukaansa myös korvatipat – diagnoosina korvatulehdus, että näin. Kaiken tämän korvatulehduksen jännäksi tekee se, kun tuo koira ei ole oirellut tuota korvaansa mitenkään, ei sitten niin millään tavalla. Ja minä jos kuka rohkenen sanoa, että tiedän kyllä mitä on kun koira sairastuu korvatulehdukseen. Nyt menee sitten Rinjalle aamua iltaa korvatippoja. Ritan ab-kuurin viimeinen päivä oli sentään tänään.

Toivottavasti seuraava eläinlääkärikeikka on meillä Unton rokotusten uusiminen (eikä sillä reissulla ilmene sitten muuta), ja vasta-ainetestien voimassa pitäminen. Koskaanhan kun ei tiie mihin sitä eksytään, uuden boksinkin (lento sellaisen) hankinta edessä. :)

Kamala mitä kyytiä nämä kuukaudet menee! Tämän viikon jälkeen voikin jo sanoa, että sitä ollaan kuukauden puolessa välissä, ja vastahan me vajaa viikko sitten kalenteri huhtikuulle käännettiin. =)