Eilen lähdin reissuun ilman omaa koiraa, päämääränä oli Vaasan KV näyttely. Kiva oli olla ihan vaan turistina. Kiirusta piti ilman omaa koiraakin, tuli siinä ravattua kahden kehän väliä, hihnanpäässä porokoira.

Mukana autossa oli kuitenkin pari tessua, pentuesisarukset, Jossun Katti ja Julian Tove. Kattista leivottiinkin tuolla reissulla tuore FI MVA! Lisäksi se nappasi vielä sen puna-keltaisen -ruusukkeen. Tove tienasi hienolla esiintymisellään EH:n. Kovin oli karva irti noistakin tessuista, että jos on omistakin, niin on se muistakin. :)

Cardikehää seurattua, tuli taas nähtyä jos minkä näköistä rekkua joita myös rodultaan cardiganiksi kuulemma kutsutaan... Jep jep. Tosin, kyllä sitä koiran jonkun näköistä esittämistäkin vois harjoitella tietty.

Mutta siis Kattin napattua tuo puna-keltainen rusetti, tiesi näyttelypäivämme siis jatkoa. Ryhmäkehiä odotellessa kuvailimme ROP- ja VSP-koiria, shoppailtiin, syötiin pehmiksiä ja vietettiin mukavaa aikaa kehänlaidalla.

Unto sai uuden näyttelyhihna/-kaulaimen, muuta tuliaisia koirat sai kassillisen sääriluita. Sitä muovilootaakin yritin etsiä, mutta eih, metalli- ja kevythäkkejä kyllä oli kasoittain.

Viimein kello löi jo sen verran, että rotukehät alkoivat kaikilta osin olemaan lopuillaan ja ryhmäkehä saattoi alkaa. Katti kävi isossa kehässä kaunista ja lennokasta liikkumista näyttämässä, mutta ei päässyt jatkoon. Ryhmäkehissä kun se pemu on aina pemu...

Tuon hienon päivän kruunasi vielä kaverin lapinporokoira ollen RYP-2! Hienoa, huisia! Onnea Pinja ja Sari!

Täytyy kyllä vielä mainita, että siinä on koira jolla on niin jumalaiset liikkeet, ettei ole ihan vasta yhtä lennokkailla liikkeillä varusteltua koiraa vastaan tullut. Noita kyllä hurmaa ja sykähdyttää liikkeillään, niin tuomarit kuin kehän reunalla olevat. Wau! Onhan tuo jo kyllä tullutkin todistettua pienen poropojan nuorella näyttelyurallaan, 10 näyttelyä ja 9 sertiä. Jos niitä liikkeitä ei huomaa, niin sokea on. :)

Päivä oli kaikin puolin erittäin kiva ja mukava. Taisipa tuolla reissulla tulla varattua myös uusi pentukin, apua! 8)

Kotimatka mennä hurahtikin melko naurunsekaisin tunnelmin, kuten meille yleistä. :D Kiitos matkaseurasta koko JoFL1:n porukka. ;) Ja ONNET vielä kaikille!

***** ***** ***** ***** *****


Tänään aamupäivästä Miuku heitti fb:ssa, että treenimään? No, niin sitä tuli aika sovittua. Mukaan pääsi tällä kertaa vain Unto. Lyhykäisyydessään ihan ok meni, siihen nähden että Unto ei ollut ollenkaan niin tosissaan treenin suhteen niin kuin yleensä. Mutta ei passannee kovin motkottaa, kun eipä ollu ohjaajakaan aivan täysillä messissä. ;) Liikkestä mahanmeno ja seisomaan jääminen onnistuivat täysin nappiin, samoten kuin luoksetulot. Hitto, kun ongelma jäävissä liikkeissä on nyt tämän ohjaajan päässä. Rutkasti lisää varmuutta ja luottoa pitäisi itelle saada, että kyllä se koira pysähtyy ja jää! Ei sitä turhaan tarvis varmistella millään tavalla. :D Mutta siis ehkä kokeisiin ei olla menossa vielä hetkeen jos ei toiseenkaan. :D Kassotaan sitten, kun ilmat paranevat ja tuo lumi-/räntäsade lakkaa. Pitäisi kait alkaa kuitenkin jo kalenteria vähän sillä silmällä vilkuilemaan, ja oman treeniasenteenkin voisi vähän enemmän kohilleen ajaa.

Lisäksi tämän päivän suunnitelmissa oli furminoida ja pestä tuo tassukansa siihen kuosiin, että vähän nopeuttaisi ja helpottaisi tuon uuden karvan kasvattamista. Tukat on irti siis jokaiselta, karva pöllyää ja imuri laulaa. Tosin perjantaina meinasi imuri, että sanoo sopparinsa irti. Saa nähdä mitä tuo tänä iltana sanoo, pitäneekö alkaa uutta imuria katseleen.
 

Kuvia mahdollisesti näyttelystä, kunhan saan puhelimen ”tyhjättyä” ja kuvat ovat etes pikkusenkaan julkaisukelpoisia. Lykäisyydessään ihan mahti viikonloppu.
 

 *Muutama rakeinen ja erittäin heikkolaatuinen (känny)kuvapahenen. Puhelimessa zoomi ei oikein riittänyt, ja huomasin kotona vasta, että linssin edessä oli vielä se suojatarrakin..

Noitaa, kehän odottelua

"Hei, joko me mentäis?"

Suukkosuun Shamaani, Noita, ROP, RYP-2

Hukkaperä Kaamosruhtinas PU3, ROP-vet, BIS-vet-4

Sit, tää kelpais mullekin!