Paljon on sitten tapahtunut viime kirjoitusten, niin iloisia kuin ikäviäkin asioita. Toukokuutakin elellään jo pitkällä, ja lämpömittarit huitelee hellelukemissa. Samoten kuin kevään ensimmäiset ukkosetkin jytisseet ja paukkuneet. Ja kyllä on taas palautunut mieliin miksi sitä ei auton ilmastoinnistakaan enää luovu (muunkin kuin koirien tähen) ;)

Raahen ryhmänäyttelykin on vajaan kuukauden päästä, ja samoihin aikoihin pitäisi myös Onnin ja Pirkon rakkaudenlapsien ulkoistua. Raaheen naputtelin tasan yhden ilmon aiemmista suunnitelmista poiketen. Karva kun on irti yhdestä jos toisesta. Yksi BH-koekin oli aikomuksena, ja sille asteelle jäi - unohdin kuin unohdinkin täysin sen ilmon! Enkä sen jälkeen ole ajatustakaan asialle suonut, siinäkään mielessä JOS vaikka vielä paikkoja olisikin, olkoot. Ja voe persiö juuri muistin, että huomenna ois viimenen mahdollinen ilmo umpeutumassa Unton suunniteltuun tokokokeeseenkin. Aivan liikaa muistettavia asioista pienen ajan sisään, ja kun ajatus harhailee tuolla Jossain aivan muualla  =) niin ei voi kaikkia muistaa. Niin ja kotisivutki kaipais pikaista päivittämistä.

Kuviakin oisi tulossa, mutta ny ei jaksa kyllä alkaa niitä tänne väsäämään. Osa vielä kamerassa, osa sähköpostissa ja osa vielä matkalla mailiin. :) Mutta malttakaa, kyllä niitä tulee, enemmin tai myöhemmin.