Siinähän sitten kävi niin, että Ritan senioridebyytti siirtyi. En tiedä mitä tähän uskaltaisin kirjoittaa, hirvittää, pelottaa ja jännittää aikas paljon. Rita on menossa perjantaina leikkaukseen. Juuri nyt näyttelyt sun muut on tämän tessun kohdalla ihan toissijainen juttu. Tuleva leikkaus, sen sujuminen, siitä toipuminen jne. ne on ne etusijalla olevat nyt. Onneksi koiran mieli on virkeä ja yleiskunto hyvä. Pihalla (nykyäänkin myös sisällä :) muori "jaksaa" painattaa, leikkiä ja riehkasta, siitä oikein säteilee hyvän tuulisuus ja iloisuus. Meän rinsessa

Aika pitkälti em. tähen unohtui sitten muitakin koiria ilmota yhtään minnekkään. Miten meillä nyt näin heikkonäyttelyinen kesä on tulossa. :) Syksyllekään ole jaksanut mitään katella ja ajatella. Kuin myös tokokokeet on tällä hetkellä meillä aika heikoilla kantimilla... Mutta jos se tuossa syksyn korvilla korjaantuu, kun tämäkin siirtyy vuorotyöstä takas päivätyöhön, jipiii! :) Rinjakin näyttää siltä, että taitaa kohta aloittaa kesäjuoksunsa, jesh =)

Entäs muuta? Kuvattu on paljon. Mutta vaan paljon muuta kuin koiria. Yksi kaunis päivä linssin edessä komeili rakastunut kihlapari. :) Taloesittelyjä on tullut seurattua, ja niissä käytyäkin. Yksi aivan ihana varteenotettava sykähdytti, mutta kovasti on tunne, että sykähdykseen jää. Talossa ei mitään moittimista, mutta paikka missä sijaitsi oli ei_niin_miellyttävä. Jonkun verran myös laittoa se olisi vaatinut, mikä ois ollut minusta ihanaa. Mukana ollut AsiantuntijaMies oli vähän sitä mieltä, että miettisin nyt kahdesti kuitenkin. :D Omaa pihaa ja lääniä kyllä ois ollut. Ans kattoo nyt. Toiselta lemppari talolta oli nyt pudonnut hinta, että pitääkö tuokin ottaa toistamiseen vakavaan tsekkaukseen. :) Mutta kun tässä on nyt oman talon osto vs. väliaikainen vuokra-asunto... Elämä kun voi yllättää, aika laillakin. ;) Tyrnävän keskustan Pömilässä käytiin herkuttelemassa ja maistelemassa makoisat pizzat kans tässä taannoin, nam! Hui, miten tämä kuulostaa niin kuin mulla ois ollut ”ylimääräistä” aikaa tässä vaikka kuinka, tehä ja kierrellä eri juttuja. Elämä on. Ihanaa. Pelottavaa. Jännittävää. Mukavaa. Elämä on. Valintoja. :)