Mistähän tuota alkaisi, muuta kuin paljon voi 3 viikossa tapahtua. :)

Koirat on kesälomalla vähän kaikesta. Mitään ei olla tehty, mitään ei ole suunnitelmissa juuri nyt tehdäkään. Me vaan ollaan. Joskus hyvä niinkin ;) Ihmistyypit ovat keskittyneet välillä tähän heidän sosiaalisen seurustelu puolen ylläpitämiseen ilman koiria. :D Mutta asiasta koiriin...

Ritalta nyt kuitenkin on tikit olleet pois jo hyvän aikaa! Haavat on siistit ja hyvin parantuneet. Koira on elämänsä kunnossa, pitää muun porukan kurissa ja nuhteessa. Riekkuu pitkin pihoja, syö hyvällä ruokahalulla ja ei ole kipeä mistään. :)

Rinjan juoksu on onnellisesti jo takana päin! Helpotusta taas puoleksi vuodeksi ;)

Unto ois hienossa turkissaan ja hyvässä kunnossa, mutta yhteenkään näyttelyyn sitä ei oo vaan ilmoitettu, tietenkään ;) Tokokokeet mielessä siintää, mutta ei näillä helteillä mitä tässä on nyt ollut jaksa kukaan treeniä yhtään mitään. Jospa me syksyn tullen kuitenkin vähän herättäisiin asian suhteen.

Voitto, 16vk, on kasvaa ja kehittyy (40,5cm/9kg). Niin, meille muutti Voitto (lpku Suukkosuun Lapin Loitsu) toukokuussa, helatorstaina. Koira josta on kohistu ja kähisty piireissä kuin piireissä. ;) Voitosta vois enemmänkin juttua raapustaa, mutta ei nyt, ei vielä. Katsotaan, jos sais Voitollekin oman sivun väsättyä.

 

Mitäs meille muuta? Voinen ehkä sanoa, että elämä hymyilee :) Juuri nyt me vaan ollaan ja nautitaan. Keskitymmä ihan muihin juttuihin. Kesäloma <3 Syksyllä uudet kuviot.

 

Blogimme hiljenee, ainakin joksikin aikaa. Hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille! Nauttikaa!