Eilen oltiin pitkästä aikaa Voiton kanssa reenimässä. Viikon takaiset tokojutut jätettiin väliin vesisateen vuoksi. Kyllä. Tulin siihen tulokseen, että töissä n. 1½ tuntia vesisateessa pöjöttäminen sai riittää. Kotia tullessa sai pistää suorilta vaatteita kuivumaan, niin ajattelin olla niin itsekäs ja mukavuudenhaluinen että jätettiin treenitunti siltä kerralta väliin.

Eipä hätiä mitiä. Eilen sitten jatkettiin ja kerrattiin mitä viime kerralla oltiin tehty. Päästiin siis treenaamaan hyppyä ja ihan uutena asiana alulle otettiin ruutu. Lisäksi treenittiin jo aiemmin kotiläksyiksi tulleita kaukoja, paikallaoloa ja luoksetuloa sekä muisteltiin (ja ”hiottiin”) perusasentoa ja seuraamisia.

Liekkö onni onnettomuudessa sekin, että jätettiin ne viime treenit väliin kun myöhään illalla V alkoi oksentamaan niin rajusti, että koiran kunto heikkeni roimasti reilussa tunnissa. Selvittiin kuitenkin säikähdyksellä. Nesteytystä ei tarvittu, koira kuitenkin alkoi juomaan, ja se vesikin alkoi pikku hiljaa pysymään sisällä. Koiran kunto ja olo alkoi puolen yön jälkeen jo kohenemaan muutaman kymmenen oksuläjän jälkeen. Diagnoosi oli, että pistellyt suuhunsa jotain sopimatonta. Enkä sen päivän jälkeen enää etes ihmetellyt... ;) Mutta tienasi se tuolla illalla ja emännän säikäytyksellä itsensä seuraavana aamuna matkan mukaan töihini. Sen verran heikkoon happeen se itsensä pisti, ettei sitä uskallettu yksin työpäivän ajaksi jättää. Vaihtoehtoja ei ollut.

Toissa päiväiset, eli maanantain agiliidot jäi meillä sitten väliin auto-ongelmien vuoksi. Kyllä sitä on ihminen onneton kun on omaan autoon tottunut, ja jos ei sitä yhtäkkiä olekaan käytössä (syystä tahi toisesta). Onneks tuostakin ongelmasta nyt ainakin vähäks aikaa selvittiin vaikka hermoja se meinas pari päivää syödäkin, ja hyvä etten ollut omaa pihaa kauempana. Kullan arvoisia autoista tietävät ihmiset, oisinpa ollut yksin ongelman kanssa niin voi * isoakinisompikirosana * =D

 

Nyt on meidän jutut vähäksi aikaa kirjoitettu. Annan kädelle sen tarvitseman täys(!?)levon ja jatkan kotihommia ykskätisenä. Tulihan tässä jo lääkäriä (ja särkylääkettäkin) uhmaten kirjoitettuakin.