Mennyt viikonloppu meillä oli aika näyttelypainotteinen... :D

Lauantaina heitettiin mutka Tampereelle. Siellä Rita teki ensimmäisen debyttinsä veteraaneissa. Eikä ollenkaan paskempi reissu, vaikka taas aamuyöllä kun tien päälle startattiin 03.00 tuntu että ei helkkari, ihan jären köyhää touhua. Kuka hullu viikon ensimmäisenä vapaapäivänään herää aikaisemmin kuin ennen sian pierua vapaaehtoisesti vain 2 tunnin yöunien jälkeen lähteäkseen harrastamaan, kun hyvänä vaihtoehtona ois jäädä nukkumaan!? No nii-in taas on todettava, että elämä on - valintoja. ;)

Mutta tarinoista tuloksiin: Unto VAL ERI1 PU1 ROP, Rita VET ERI1 VSP-vet. PN1 VSP – Ihanaa muori, ihanaa :) Big-Wood´s kasvattajaryhmäki pärjäsi kivasti BIS1-kasvattaja!! 8) Rodun otti Zoran Brankovic.

Sunnuntaina turisteiltiin Voten kanssa oikein urakalla, kylillä vierähti koko päivä. Aamusta Limingan ryhmänäyttelyssä, Tuppi apsilla käytiin kahvilla ja siinä mietittiin seuraavaa suuntaa. Vaihtoehtoina oli sushukkasten treenit Oulussa tai rottisten erkkari Kempeleessä. Päädyttiin skippaamaan sushukat, ja jatkettiin Kempeleeseen. Siellä ekana päädyttiinkin Zeppeliinin parkkikselle mätsäriin, edelleen ihan turisteina (laiska akka ei jaksanu pankkiautomaatille), sieltä lähettiin käymään tunnin lenkki koirapuistossa tuttavien partaturvan kanssa. Puistoilun jälkeen viimein suunnattiin sinne rottiserkkariin. Siellä meijjän Votsonia luultiin kelpieksi. Kysyttiin onko ihan tavallinen vai working kelpie. :D

 

**********

Viikko sitten maanantaina Voitto aloitti pentuagilityn ja tiistaina pentu-/perustottiksen. Mukava koira harrastaa tuo on. :) Saapa nähä jääkö tuo ainoaksi rotunsa edustajaksi laumassamme ;)

**********

 

Jk. Tarvinee ehkä hieman selventää omista ja "omista" koiristani. Edellinen postaukseni on mitä ilmeisemmin iskenyt johonkin väkevään, joka on alkanut närästämään. :) Lyhyestä virsi kaunis...
On tätä minun koiraharrastustani luultu näköjään saman tapaiseksi mitä kirjoitin edellisessä kirjoituksessani, edellisen postauksen kommentti tämän vielä todeksi todisti. ;) Elikkäs, vanhemmillani olevat koirat ovat siellä ihan heidän omasta tahdostaan. Toinen on jopa heidän ihan itsensä itsenäisesti hankkima yksilö (josta nyt satun puolet omistamaan;) Toinen koira muutti heille ihan heidän itsensä omasta pyynnöstään ja tahdostaan, jota mietin ja harkitsin pitkään, sillä se myös muutti tietenkin laumaa ja laumajärjestystä silloisessa laumassa. Ja mielellään niiden koirien kanssa harrastan ja touhuan, kiitos tästä ilosta ja koirien "lainasta" kuulunee kyllä vanhemmilleni. :) Jotta näin.