Tänään oli Voiton kolmas agikurssikerta. Votsoni oli aika hieno ja hyvä, vaikka itte sanonki. ;) Tänään huomasi kuinka sillä oli ihan selvästi syttynyt lamppu touhun suhteen. Mutta jottei ihan ruusuista kuvaa tulisi, niin p*rseilläkin tuo osaa. Onhan se vaan erilainen koulittava ku nää muut tähän mennessä, vissiin aika helpolla päässy cardien ja sakujen kanssa. ;)

Mutta itse treeneihin... Tähän mennessä esteistä me on otettu pentupuomi ja -rengas, pujottelu, hyppyesteet tietenkin (rimat tottakai vasta maassa), putki (suorana, että mutkilla) ja keinu.

Pujottelu on siinä mallin, että seuraavaksi saadaan kujaa kaventaa. Putket V menee ihan omatoimisestikin, oli ne sitten kuinka mutkilla tahansa. ;D Babypuomi ja -rengas mennään sujuvasti kanssa. Keinullekin intona kipuaa, sekä huomasi myös laudan laskun (hieno homma! Tarvi rynniä suinpäin).

Tänään otettiin ensimmäistä radanpoikasta, joka oli muotoa; rengas (se babyversio), aita, mutkaputki, aita, aita ja aita. Omatoimisesti se jo esteitä haki ja kiire oli kova namilautaselle. Tänään oli vissiin osunu oikeat namit mukaan, cocktailpyörykät. :)

 

Huomenna jatketaan – tottistelujen merkeissä. :)