Eilen pyörähdettiin Seinäjoella KV-näyttelyssä tyttöjen kanssa. Taas edellisenä iltana sattui ja tapahtui. Moneenkohan kertaan tänäkin vuonna oltiin edellisenä iltana kotia jäämässä, mutta niin sitä taas vaan kuitenkin paikanpäältä itsemme löysimme. Unta takana ruhtinaalliset 1,5 tuntia, kun lähdimme liikenteeseen 02.50. Jossain Kokkolan tuolla puolen keli alkoi näyttämään siltä, että oisko kannattanut sittenkin jäädä kotia. Se keli oli jotain aivan kamalaa. Heräsi kysymys, että missä ne aurauskalustot mahtoivat olla. Siellä pitkin matkaa nosteltiin autoa jos toista ojien varsilta. Tien päällä sohjoa ja lumipalteita ainakin 15-20cm, onneksi oltiin hyvissä ajoin kuitenkin tien päällä. Lapualla meitä oli vastassa täysi talvi, lunta varmaan 30cm. :) Allekirjoittaneen torkuttua Ylihärmästä Lapualle alkoi uni saada kuljettajastakin yliotteen. Lapuan Shellille auto parkkiin ja 20min unta, jonka jälkeen aamupalaa ja loppumatka näyttelypaikalle.

Tuloksiin... Rinja-kaksikarvaaristissä-täysinkalju AVO EH4. Hyvä hyvä kaljulta pikkumustalta ja hyvällä arvostelulla, suoraan koirasta. :) Rita-muori höntsäili VET ERI2 PN3!! :) Muorilla kaasu hirtti heti ensimmäisellä lähtöviivalla, niin että sitä mentiin eikä meinattu. Jestas mitä vauhtia edelleen se kehässä menee, sitä on niin ilo viedä. Vaikkei ehkä mikään ruusu olekaan, mutta kukka kuitenkin ;) Pikku hiljaa koirassa alkaa jo vanhenemisen merkkejä näkymään. Mitään sen suurempia suunnitelmia ei muorikoiran kanssa suunnitella, kuin pyrimme pitämään kunnon hyvänä ja näytelmiin se pääsee satunnaisesti jatkossakin muiden mukana hauskaa pitämään. Siinä mummon "näyttelytavoitteet". Niin ja tuomarina meillä oli Beata Petkevica Latviasta. Mukava tuomari tämä nuorehko nainen, voidaan mennä vaikka toistekin. :)

Kotimatkalle päästiin kehien jälkeen hyvissä ajoin, Seinäjoen ABC:n noutopöytälounaan kautta. Tietkin olivat aamusta sulaneet, mitä nyt paikka paikoin lipsakkaa. Niin sitä tuli taas yksi mukava lauantaipäivä Seinäjoella vietettyä. :)