Pääsiäinen oli ja meni. Vierähtikin oikein mukavissa merkeissä, kelit salli (parhaimmillaan lämmintä takapihalla +34.4 ja Oulun suunnallakin varjossa +21! 8) ja grilliherkkuja saatiin maistella harvase ilta, nams. :)

Unton ja Femman lapsetkin ovat lentäneet pesästään, paitsi Minttu joka matkaa kotia vasta joidenkin kuukausien päästä. :) Terveisiä kaikkien kotiin! Fabossa kuulumisia kuunnellaan! :)

Koirien pyöräilykausikin on korkattu ja montulla on remuttu. Ehkä parhaimpia hetkiä, kun pistää koiran autoon ja nostaa pyörän auton perään ja suuntaa mettäteille. Niin me tehtiin. Mukaan lähti myös kaveri juoksemaan. Autolla mettätien alkuun, siitä koira "asemiin" ja eikun matkaan. Lenkin puolessa välissä pääsi tassukansa irti ja irroitteleen montulle. Montulta noustessa mettätielle törmättiin kevään ensimmäiseen kyyhyn. Likeltä veti, ettei koira ottanut kontaktia kärmekseen. Onneksi juoksukaveri toimi ripeästi ja vältyttiin tältä ikäviinkin seurauksiin saattaneelta kohtaukselta.

Kovasti me yhtenäkin päivänä poikien kanssa liikuttiin ja lenkkeiltiin.
Satunnaisia ja heikkoja kuvapahasia muutama tarjolla. Laadulla ei todellakaan hurrata, niin ylivalottuneita ja horisontti viitteellään, no ei aina voi osua täydellisesti linssiin. ;)

 

Mukavat fiilikset jatkuivat tänään, kun sain kuulla ystävältä niin hienoja asioita, että eihän voi olla kuin Onnellinen hänen puolestaan. Ihanaa! Älä pelkää, Sinä jos kuka olet sen ansainnut. :)