Viimein omalla koneella... Viikonloppu ollut jälleen melkoista matalaliitoa. Pe-la välisenä yönä unta 3 tuntia, herätys 0410. Mukava päivä Vaasassa, tulomatkalla alkoi väsy vähän näkyä jo juttujen tasossa ja hulvattomassa menossa xD Pikainen pyörähdys kotsassa, vaatteiden ja tavaroiden vaihtoa ja liikenteeseen. Tänään sitten synttäreitä Limingassa ja Paavolassa avattiin grillauskausi. :) Ihanaa kevättä. Kesä se sieltä tulee, mutta hiukan liian hitaalla vauhdilla.

Lauantaina oli siis Vaasan KV näyttely. Reissussa mukana Vots. Kiva oli jälleen kerran Vaasassa päivä viettää. :) En vain voi olla kehumatta edelleenkään tuon näyttelyn puitteita. Sanon sen joka vuosi aina vain uudestaan ja niin sanon sen nytkin, kyllä Vaasassa vain on paras hallinäyttelypaikka. Ei siitä vain mihinkään pääse.

Lapinporokoirat arvosteli Paula Rekiranta. Porokoiria oli ilmoitettuna 10, uroksia 2 - narttuja 8.  V:n tulos jun EH ja koira saa kehittyä kaikessa rauhassa. Hiljaa hyvä tulee ;) Koiran näköinen arvostelu saatiin ja ihan koko lapun edestä, eikä mitään parin rivin muutaman sanan kommenttia. :) Arvostelun naputtelen myöhemmin jahka jaksaa kaivella se tuolta vielä purkamattomasta näyttelykassista.

Päivä oli tosissaankin mukava. Kiitos kaikille kehänlaitaseurasta, Annelle ja ihanaiselle "kummityttö"-Gialle matkaseurasta. Extrakiitoksia lähtee Evelle tämän koko koiralauman viikonloppuhoidosta ja huolehtimesta. :)

 

Ja by the way, tämä pitänyt jo pistää aiemmin. Jos minun elämäntilanne kerta kiinnostaa niin yhteyttä voi ihan reippaasti ottaa suoraan minuun, email löytyy kotisivuilta ja luulis etsivän löytävän, tai mikä estää sitä kysymästä suoraan kasvotustenkin ;) Ystäväni ja kaverini tuskin on se "oikea" reitti tämmöisistä asioista kysellä ja tiedustella ;) Samoin sen lapsellisen piilonakkelun (ei voi ehkä puhua piilov*ttuilusta tai -piruilusta, kun en vaan osaa sitä ottaa niin. Naurattaa lähinnä, ehkä asenneongelma?) erinäisissä sivulauseissa voi antaa olla.;)


Niin ja Unton ja Femman pennutkin kasvaa ja kehittyy ja tämä aika hurahtaa aivan liian nopiaa. Pentupäivityksiä luvassa kunhan tästä joutaa enemmänkin istua koneen ääressä.