No joo, se kesä sitten tuli. Takapihan mittari näyttää +41.4 hellelukemaa! Jotenka arvata saattaa, että vähiin on jääny nyt päivätouhuamiset koirien kanssa mitä töiltä ois ehtinyt. Öisin kun on autolla ajellut, niin voi taivas sitä hyttysten ja öttiäisten määrää kun tuulilasin sotkevat. Oikein napse kuuluu, kun lasiin paukkuvat! Sitten kun ei niitä prkleitä saa kunnolla siitä lasista pyyhittyä pois vaikka ois minkälaiset myrkyt pissapojassa.

Jos palataan aiheeseen koirat. Rinjan juoksu on tältä erää jälleen ohi. Koko lauma taas yhdessä koossa. Niin vaan Voitto juoksun aikana pakkasi välttämättömimmät tavaransa ja matkasi reiluksi viikoksi hoitoon. Päivät vietti mun mukana töissä, yöt hoitopaikassa. Eihän tuota piipaamista ja vinkumista kukaan ois kestänyt. Onneksi on kuitenkin paikka, joka mahdollistaa tämmöisen sekalauman pitämisen ja on "hätätapauksissa" valmis ja kykenevä auttamaan. Sikäli vähillä Voitto selvisi, että pari päivää piti olla nuoren miehen syömättä. :D Untohan ei juoksuisista tytöistä välitä kuin tärppipäivinä, muuten antaa rauhassa olla.

Hävettävän vähän on kookisten kanssa tullut tälle vuotta harrasteltua. Unto nyt on pariin näyttelyyn menossa, ja niihinkin ilman minua. Lauantaityöt, mikä ihana tekosyy. :-/ Paitsi, että tässä tapauksessa ei ole mikään tekosyy. Ykkösryhmä nyt vaan sattuu usein miten lauantaille.
Agiliito, se se välillä kolkuttelee pientä jälleen innostuksen kipinää tuolla takaraivossa. Mutta nämä helteetpä ne on nyt hyväksi sammuttanut senkin vähäisen kipinän, ennen kuin kunnolla ois kipinän paloa iskenyt. Mutta antaapa kesän tässä näyttää...

Poikien kanssa sitä on tullut silloin tällöin vähän tokoteltua ilman mitään suurempia. Kunhan nyt omaksi huviksi ja muistuteltu asioita mieleen, ettei nyt sentään kaikki jo opitut asiat unohdu. ;) Muutenpa meillä onkin seuraavasta kuukaudesta tulossa vilkas, on ainakin 5 näyttelyä tulossa ja muuta mukavaa. Niistäpä sitten myöhemmin :)