Päivitetään sitten blogia, kun ei enää nukutakaan. Hoh hoi!

*****

Koirien kanssa harrastusrintamalla ollut jokseenkin hiljaista tällä hetkellä.
Unto keskittynyt kasvatteleen uutta karvaansa ja Rinja vuorostaan näyttää alkaneen tiputtamaan sitä. Rita puolestaan voi hyvin ja äänekkäästi. :D

No, ollaanpa me ehkä pikkusen näin tauon jälkeen Unton kanssa muisteltu tokon iloja, ja vähän pistetty jo AVO-luokan liikkeitäkin hautumaan... Onhan se välillä käynyt taas mielessä, josko sitä tälle syksyä/vuotta vielä kokeetkin kattelis. Mut ans kattoo nyt mitä tässä saa aikaiseksi.

Rinjakin on jo vähän maistellut tokon saloja. Mutta tuon neitikoiran koulimiseen tarvinee rutkasti aikaa, ja kunnolla paneutumista eli aivan erilaiset sydeemit kuin U:n kanssa. Ja tällä hetkellä sitä ei meinannee tarpeeksi riittää, myönnettävä on. Ei etes kasvattajan luona olla ehditty (ja juu, allekirjoittaneen hataran muistinkin vuoksi!) treenimään. Ihan välistä jo nolottaa, mutta minkä sitä ihminen kiireilleen ja ennen kaikkea heikolle muistikapasiteetilleen voi!? =D

Viikko sitten lauantaina järjesti Raahen Koirakerho mätsärin Mustin ja Mirrin sponssaamana. Sielläkin tuli äkkiseltään pyörähdettyä, alkusuunnitelmista poiketen yhtään omaa rekkua en paikan päälle roudannut. Kipasin Annelle nakkaamaan PartyLiten-pussia, ja sen jälkeen kipaistiin Annen ja tyttöjen kanssa syömässä. Jonka jälkeen piti kiiruhtaa Oulua kohti... Että se siitä mätsäilystä omalta osaltani.

Omat lomailut lähenee loppuaan, ja työmaa Tupoksessa kutsuu. Viime päivät on kyllä kuluneet jokseenkin nopsaan talkoilujen merkeissä, ja oheismukavaa puuhastellessa. :)

Mutta näihin tunnelmiin, ja palailemisiin!