Päivä joka varmasti tullaan muistamaan! Silloin mm. Suomesta tuli jääkiekon uusi maailmanmestari. Ihanaa Leijonat ihanaa! Onnea ja Kiitos!

Tuona päivänä myös me oltiin ryhmänäyttelyssä Viitasaarella Voiton kanssa. Aika pitkälle mietittiin ja emmittiin, lähteäkkö matkaan vai jättääkkö välistä tuomarimuutoksen vuoksi. Jotenkin sitä vain päädyttiin loppu viimein sitten matkaan lähtä. Lähettiinkin sitten niin kiireellä, ettei koskaan.

Tuomarina oli Leila Kärkäs, joka saneli seuraavanlaisen arvostelun:
”Erinomaista rotutyyppiä oleva nuori herra jolla hyvät mittasuhteet, kaunis ilmeikäs hyvä pää, olkavarsi voisi olla viistompi. Hyvät takakulmaukset, mutta hieman luisu lantio, hyvä rintakehä & ylälinja & hännän asento, hyvä etuliike, takaliikkeessä voisi olla vieläkin enemmän voimaa. Hyvä käytös.” JUN Eri1 Sa Pu1 Sert Vsp

Leila niin kovin tykkäsi Voitosta, niin paljon se vielä arvostelun jälkeenkin sitä ylisti ja kehui, puutteistaan huolimatta. Rop-kehässä kyllä viimeistään huomasi kuinka junnukakara V vielä on ja kesken kehityksen, ja niin saa ja pitääkin olla. Ei junnu saa vielä valmis olla, liian aikainen kehitys kun tullaan vielä edestä löytämään..  Siispä, hiljaa hyvä tulee, kunhan ei liian hiljaa kuitenkaan. Toisaalta tuli tietoa, että ko. tuomari olisi kovinkin tarkka ja tiukka, ja tämän vuoksi niin kovin emminkin lähtöä viedä tuo keskenkasvuinen kakara näytille. Mutta kovasti luulen ma että Voitto pääsee vielä myöhemminkin Leilan kehässä pyörähtään, sitten aikuisena.

 

Lappalaispiireissä on saanut huomata, että ite ei tarvitse kameraa liiemmälti mukana roudata. Sen verta kehien laidoilla räiskii, että aina niitä kuvia jostain ilmestyy ;) Mutta Paulalle kiitos näistä kuvista.