Perjantai-ilta meni talkoillessa Hummastinvaaralla seuraavan päivän näyttelypaikkaa pystyyn. Sääskiä, inisiöitä ja pörrääjiä oli niin maan kauhiasti, toimistotiloihin läkähty ja mitähän vielä. Ranne ei kuitenkaan kipeytynyt tuomarimuutosten tuomasta kirjoitusurakasta ;) Parissa sormenpäässä pienesti tuntui  – joidenkin ruusukkeiden hakaneulat aikas tiukkoja, mutta ei paha. Kotona olin illalla kuta kuinkin 22.30 ja sen jälkeen vielä pyykinpesua ja koiran pesua/laittoa/viimeistelyä ja loppukamojen kasaamista. Puol kahteen asti sitä loppu viimein meni, ja aamulla 05.50 herätti kello.

Unto osallistui meijjän laumasta kauneusmittelöihin ollen  ERI2 PU2. Unton lisäksi ravattiin cardinarttu Nion kanssa AVO EH2, aussieuros Viskin kanssa AVO EH2 (tuom. Tuula-Maija Tammelin) sekä pemu-uros Vapsun kanssa AVO ERI1 (tuom. Dorota Paz). Valioluokan lisäksi Unto ravasi Big-Wood's -kasvattajaluokassa, joka oli 1KP ROP-kasvattaja.
Sekä piipahti myös junnuhäntlerikehässä Saanan kanssa.
Ja sääkin oli... Jösses sitä tuulta, ja hiekkapöllyä, HUH! Telttakin saatiin aamusella kuiten viimein pystyyn ja paikalleen, teltasta ensinnä kiitokset Lilli =D apukäsistä ainakin Heini, Jaana, MarkoS ja parille muulle käsiparille :) Autot, tai ainakin osa niistä tuli siirrettyä, ne VIPit vaan jäi näkemättä ;)

Mahti päivä kaiken kaikkiaan – säästä huolimatta, eipähän ollut ainakaan niitä pikku inisiöitä! Ja niitä kuviakin varmaan kameroista tulee... ;)
 

Unton arvostelu:
"5v. tyylikäs uros. Kaikkea sopivasti. Ilmeikäs erinomainen pää. Hyvä kaula, eturinta, kulmaukset ja runko. Hyvä turkin laatu ja hännän kiinnitys. Erinomainen olemus, liikkuu hyvällä askeleella. Esiintyy ja hienosti esitetty."
Tuula-Maija Tammelin, Tanska VAL ERI2 PU2