Plokikirjalle uusi kesäisempi sävy. En tiä kuin tää väri valehtelee muilla eri koneilla, mutta omalla koneella näyttää ihan kivalta, joskin ehkä hivenen ajateltua räitsymmältä (mutta ny ei jassa korjailla), kun taas toisella vähän tummalta kuin myös osa kuvista. Yläpalkkikuvaa odottaa nyt ainakin tovin.

 

Kesävauvoja Onnille ja Pirkolle ei tulossa. Ehkä syksyllä uusintaa...

 

 *muoks* 10/06/2010 - 15.48

Aamupäivällä ulkoasufiksaus jatkui. Sen jälkeen liikenteeseen ja apteekin kautta muutama tunti kaupungilla sekä muutamaa satasta taas köyhempänä kotia *hymihymi* =D Kyllä noihin koiriin saa rahaa uppoamaan. Toissa päivänä trmmipöytä, tänään se paljon kehuttu "puhuri" - jep jep - meillon nyt oma sellainen! Ollaan kohta, vai joko ollaan, ihan geelejä, häh? =D Apteekista muun asioinnin yhteydessä nappasin lauantaita varten vielä käärmepakkauksen mukaan.

Illalla tavaroiden pakkausta lauantaita varten, samoten koiran kynnet huoltaa. Pesu jääköön huomen iltaan (lue yöhön), ennen sitä kun pitäisi yritellä töihin ja sen jälkeen näyttelypaikalle pystytystalkoileen ennen kuin pääsee koiran turkin kimppuun. Lauantaille luvattu sadetta, paikka paikoin koko taivaan edestä, mutta mä oisin tilannut sellasen puolipoutasään. Ei tarvis sataa, mutta ei myöskään auringon paistaa täydeltä terältä. Mutta eipä tässä paljon ole lämpimästä saanutkaan nyt kärvistellä. Sääskistä, ja mistä lie sittiäisistä sen sijaan kyllä, vaikka tuulikin tuivertanut aakeilla laakeilla. Yöt ollu aika kylmän puoleisia, jos ei mittari yllä kun hädin tuskin siihen yhteen lämpöasteeseen. Mikähän yö se oli kun oli pari astetta rehellisesti kylmän puolella. Hrrr! Missä ne meidän niin lupaavasti alkaneet kesähelteet ovat?!