Ihan ensimmäisenä on kait ilmoitettava, että tämän hetkiset kotisvut ja linkki lisätty listaan. Kun tuli työntekokielto, ja koirien lenkityksetkin pistettiin pannaan, niinpä oli kotityövaihtoehdot vähissä, joten olipa tovi jos toinenkin aikaa tuossa päivänä muutamana niitä värkkäillä. Vielä ovat sivut ehkä hiukan kesken, tai niitähän sais jatkuvasti värkäillä ja laittaa jos niikseen alkaapi, mutta eiköhän sieltä kuitenkin se kaikki oleellinen löydy. :)

Tänään saatiin pientä toivon pilkahdusta ja syytä ehkä tavoitteelliseen treeniin, kun sushukka sai näkimien suojat. Kiitos Jossu. Nyt ei muuta kuin kohti aurinkoista kevättä ja kesää. 8)

Tottahan Untonkin piti saada kokeilla... 8)

Ensimmäinen ajatus oli kyllä pannus-tuomion saatuamme, että josko me ilman noita prillejä ois pärjätty. Mutta nämä kirkkaat aurinkoiset päivät saivat kyllä toisiin aatoksiin... Nyt pääsee Solaki revohkan mukana montuille ja jäälle. Sekä saa nauttia aurinkoisista ilmoista myös pihalla ilman, että tarvii kiirehtiä heti tarpeiden teon jälkeen sisälle.
Mutta kyllä tämä on pistänyt taas miettimään... Saksanpaimenkoira, tuo käyttökoira, mutta missä on sen käyttökoiran vaatima terveys? Tää on jo kolmas sairas sakemannini, eka oli moniallergikko sekä kärsi toistuvista korvatulehduksista, toinen kuoli nuorena nuorelle koiralle epätavalliseen nenäontelokasvaimeen, ja nyt tämä. Tähänkö on tultu, niin mikä tulevaisuus on rodulla edessä?  Joo, tämä aihe tarvitsisi jo ihan oman postauksen tänne, joten ehkä jatkamme aiheesta myöhemmin.

 

Asiasta seuraavaan, ja muuan kuva menneeltä viikolta.

Meijän takapihalla alkaa tuota lunta olemaan sen verran paljon jo, että kohta ahistaa. Vähiin käy aidan korkeus ennen kuin loppuu tyystin. Sen on jo Rinjakin osoittanut yhtenä aamuna. Roikkui aidalla niin, että vahinkohan se kävi ja toinen tippu aidan toiselle puolen pensaan raadon sekaan ja upposi koko koira hankeen. Onneksi oli tuo pienin ja kevein, sai noukittua aidan yli takasi omalle puolen ilman sen kummempia kommervinkkejä. Tuonne aidan taakse kun ei noin vaan mennä, porttia et saa auki, ja hyppääppä itse aidan yli niin oot haaruksia myöten (jopa iso mies) siellä hangessa. Rinja raasultakaan näkynyt kuin mustat korvan käret sieltä puskanjuurelta umpihangesta. :D

Paparazzi-otoksia lasin läpi...

Aurinkoista kevättä toivottaa Unto & co. 8-)